Qui som?

foto carnet

Javier Méndez Zafra (@javier4589)

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la UVIC, Cursant el Master en Formació del Professorat de Secundària en l’especialitat d’Educació Física, Entrenador de basquetbol i Socorrista aquàtic. Hem moc per emocions i intensitats, sempre ensenyant i aprenent de les meves jugadores.

Foto Raül Gàmez Perarnau - Abril 13 - R

Raül Gàmez Perarnau (@raulgp10)

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’INEFC de Barcelona, Cursant el Master en Formació del Professorat de Secundària en l’especialitat d’Educació Física, Preparador Físic de la Cantera del Club Joventut de Badalona, Entrenador Superior CMiF i EP. Apassionat del Bàsquet, l’Alt Rendiment i l’Educació.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tomàs Asensio Carricondo (@tasensioc)

 Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per l’INEFC de Barcelona, Cursant el Master en Formació del Professorat de Secundària en l’especialitat d’Educació Física, Entrenador de Jiu Jitsu Brasiler. Arribi com arribi a les meves classes de JJB, sempre surto com nou i orgullós d’estar en un equip amb unes persones meravelloses que emanen motivació pels quatre costats.

foto javi

Javier Rodríguez Pastor (@javipastur)

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’INEFC de Barcelona. Cursant el Master en Formació del Professorat de Secundària en l’especialitat d’Educació Física, Entrenador de futbol camp amb la Titulació nivell I i II en Tecnificació esportiva EFTE. Amant del bon futbol.

tim

Tim Stewart Ortiz  (@timstewarto)

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’INEFC de Barcelona. Cursant el Màster en formació del professorat de secundària en l’especialitat d’Educació Física. Guia d’un atleta invident de nivell paralímpic i monitor d’activitats  extraescolars.

marc

Marc Alavedra Palacios (@MarcAlavedra)

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport a l’INEFC. Cursant el Màster en formació del professorat de secundària en l’especialitat d’Educació Física. Segon entrenador de futbol categoria Aleví “A” al RCD Espanyol. Coordinador del futbol base de UE Castellar. Jugador de futbol amateur a segona catalana amb UE Castellar.

Hàbits Alimentaris


2 comentarios sobre “Qui som?

    muviceftic13 escribió:
    noviembre 15, 2013 en 12:06 pm

    Està molt ben pensat haver fet aquest apartat en el vostre blog!

      muvicef respondido:
      noviembre 15, 2013 en 6:40 pm

      Moltes gràcies companys!!!

Deja un comentario